Vadhús

Vadételek Vadételek vadetelek.lap.hu/9-99hu16725433672009-12-22 21:26:502023-01-01 04:22:47Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2009
Hirdetés

Meghatározás

A vadhús nagyon gazdag ásványi anyagokban és vitaminban, nagyon kevés zsírt tartalmaz – és nem utolsó sorban különlegesen finom ízű. A vadhúsok íze különböző, de ez nemcsak a vad fajtájától függ, hanem attól is, hogy melyik évszakban van elejtve az állat. A hús színe sem egyforma: a fiatal vadé halványvörös, az öreg állaté sötétvörös. A fiatal és a nőstény állatok húsa mindig finomabb és jobb minőségű.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Vadhús
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés